Opgelet!

Ongetwijfeld hebben jullie ondertussen al een heel aantal emails ontvangen van allerlei zaken die gecanceled worden omwille van de strengere maatregelen die de Nationale veiligheidsraad heeft genomen in het kader van het Corona-Virus.

In tegenstelling tot volledige afschaffing hebben we met UNIZO besloten zo veel mogelijk digitaal in te zetten. Zo ook specifiek naar jullie en jullie leerlingen/studenten. 

Vanaf vandaag 16/03/2020 08u30 tot 01/05/2020  kan u met al uw vragen rond ondernemerschap en de Plankgas wedstrijd bij ons terecht via onze chatbox op de website https://ondernemendeschool.be/

Op alle weekdagen van 8u30 tot 11u30 en van 12u30 tot 16u zal deze chatbox bemand worden door onze UNIZO adviseurs en zijn we heel graag tot jullie dienst.

Stel al jouw plankgas vragen  in onze Chatbox!

 

 

 

PLANKGAS is een combinatie van een offline + online ondernemingsplan wedstrijd waarbij je stap voor stap een ondernemingsplan leert opmaken. Je kan  individueel of met een groepje/team deelnemen. 

Tijdens dit traject word je bijgestaan door jouw leerkracht en professionals van UNIZO Onderwijs en Ondernemen.

Alles gebeurt in fasen zodat je tijd genoeg hebt om je plan bij te sturen rekening houdend met de professionele feedback. Na elke fase krijg je constructieve feedback van een externe jury.

Elke fase heeft een aparte quotering die op het einde zal opgeteld worden. Diegene die de hoogste punten heeft per provincie zal uitgeroepen worden tot provinciale plankgas winnaar.

De provinciale winnaars zullen bekend gemaakt worden op donderdag 30 april 2020  en bezoek krijgen van de provinciale UNIZO werking in de week van 04 mei 2020.
Eveneens ontvangen de winnaars een award en een cultuurcheque van 100 euro.
(te verdelen onder het aantal groepsleden)

Alle Plankgas deelnemers worden uitgenodigd op onze O&O Happening in het voorjaar van 2020.

De deelnemers aan Plankgas krijgen tevens een certificaat ter bevestiging dat ze actief hebben deelgenomen aan de Plankgas ondernemingsplanwedstrijd.