Nieuws | Plankgas

U bent hier

Nieuws

Op woensdag 14 november 2018 stelde Sylvie Canoot onze gloednieuwe cursus 'Het Plankgas werkboek' voor. 

Dit werkboek kan jou en jouw klas een hulpmiddel bieden om heel eenvoudig en met weinig uren doorheen het hele plankgas traject te fietsen. Via dit werkboek maak jij samen met je leerlingen oefeningen offline, maar worden ook de opdrachten van de online elementen aangepakt.  Bestel jouw exemplaar hier

14/11 O&O Academie: Ondernemend project - Plankgas werkboek

Onze O&O adviseur, Sylvie Canoot, werkte een ondersteunend werkboek voor jou uit voor het project gekoppeld aan het leerplan 'Ondernemend Project' nl.  Plankgas.Op die manier heb je naast de online en offline tool voor Plankgas ook extra ondersteuning naar lesaanpak. Daarnaast is Sylvie ook bezig met het uittesten van een evaluatietool hieraan gekoppeld. De evaluatie van Fase I en II zijn reeds beschikbaar.

Sylvie geeft zelf les naast haar O&O adviseurschap en kent de noden en behoeften van jou als leerkracht. Ze deelt heel graag haar aanpak, tips & tricks met jou. Kortom: kom luisteren naar de best practices rond PLANKGAS van Sylvie. Maak kennis met mekaar en laat je inspireren door mekaars best practices.

Wanneer? Woensdag,14/11 van 10 uur tot 13 uur inclusief catering

Locatie: Google Digitaal Atelier, in het Centraal Station te Brussel.

Inschrijven is verplicht via onze website www.ondernemendeschool.be !Iedere inschrijver ontvangt op de locatie een extraatje want we verwennen je graag extra tijdens de week van de ondernemer!

P.S. Alle aanwezigen krijgen een gratis exemplaar op papier van het ondersteunend werkboek mee naar huis! Kan je niet aanwezig zijn, maar ben je benieuwd naar dit handboek? Dan kan je een versie bestellen bij je O&O Adviseur. Kostprijs: 18,00 Euro/ex.

Heb je interesse in de evaluatie documenten die ontwikkeld werden per fase? Bestel dan hier je Plankgas werkboek voor je leerlingen en je ontvangt gratis de reeds beschikbare evaluatiedocumenten.